Arto Rajahuhta

Psykoterapeutti (Valvira), kasvatustieteiden maisteri, erityispäihdeterapeutti, aikuisten opettaja (KELAn palveluntuottaja)

 

 Ihminen sinua varten.

 

Arto_kukoistus

 

OLLA UHRINA – SELVIYTYÄ – KUKOISTAA

 

Yllä oleva Yvonne Dolanin kehittämä kolmen vaiheen kuvaus on koskettanut minua syvästi sen jälkeen, kun John Henden esitteli sen ratkaisukeskeistä psykoterapiaa opiskellessani. Jokainen näistä vaiheista toimii omalla logiikalla ja rakenteella. Olen kokenut itse tällaisia rakenteen murroksia pitkin aikuisuuttani elämäni eri alueilla. Usein elämää muovaavat päätökset ovat poikineet työtilanteiden muutoksista ja henkilökohtaisista kasvukriiseistä.

Innostuin Myllyhoidosta jo nuorena miehenä. Työmuodosta huokui inhimillinen kukoistuksen henki. Tutustuttuani Myllyhoitoon vaihdoin uraa myyntimiehestä harjoittelijaksi Myllyhoitoklinikalle.
Päihdealan koulutus oli siihen aikaan Suomessa vähäistä. Onnekseni sain klinikan kautta kymmenen vuoden ajan korkeatasoista kurssitusta sekä Suomessa, että Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Suomessa vieraili myös kouluttajina alan ehdottomia huippuja.

Pitkän ja hedelmällisen kehitysjakson jälkeen hakeuduin jatkokoulutukseen ja opiskelin työn ohessa kasvatustieteen maisterin tutkinnon. Erikoistuin aikuiskasvatukseen. Suoritin myös aikuisten opettamisen opinnot ja erilliset kasvatuspsykologian aineopinnot. Täydennyskoulutuksen yhteydessä syvensin tietämystäni riippuvuuksista.

Seuraavassa elämän kriisivaiheessa sain tukea ratkaisukeskeisestä psykoterapiasta ja omakohtaisen kokemuksen innostamana kouluttauduin ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Helsingin psykoterapiainstituutissa. Takanani on yli 10 000 tuntia sekä ryhmätyötä, että yksilöterapiaa.

Olen kokenut, että vaikka elän uhrina jonkin elämäni osan suhteen, kun nostan katseeni, niin taivaan rannasta voi sarastaa jo selviytymisen kajastus. Kun olen päässyt selviytymisen valoon, niin voin alkaa aavistella vielä suuremman valon olemassa olosta. Tämä on kukoistuksen kirkkautta. Ratkaisukeskeisenä psykoterapeuttina uskon pystyväni olemaan apunasi sinun matkallasi kohti valoa.

 

Tarjoan sinulle:

 

RATKAISUKESKEISTÄ PSYKOTERAPIAA, mistä voit saada tukea ratkaisujen löytämiseksi, lähtien arkea haittaavista pulmista aina vakavien ongelmien ratkaisemiseen saakka. Ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan on mahdollista hakea Kelan maksusitoumusta.

YHDISTELMÄHOIDOSSA RIIPPUVUUKSIEN HOITAMISEKSI lisäkseni työskentelee psykoterapeutti Jari Pursiainen, jotta saat optimaalisen tuloksen kahden ammattilaisen kanssa.

PIKASTARTTI TOIPUMISEEN sopii sinulle, joka olet jo hyvin motivoitunut alkoholiongelmasi työstämiseen.

MINNESOTA –MALLIN YKSILÖTERAPIA on erityinen työtapa ihmiselle, joka haluaa lähteä syventämään toipumistaan 12 askeleen ohjelmassa.

TERAPIAA TERVEILLE on sinulle, joka olet selviytynyt elämässäsi, mutta haluat kukoistaa.

TYÖNOHJAUSTA tarjoan yksilöille, tiimeille ja organisaatioille.

ROSSIN HYPNOOSI

 

Yhteydenotot:

 

Puh. 045 611 0300
S-posti : arto.rajahuhta@gmail.com